Ik hanteer bij mijn coaching de volgende uitgangspunten:

Je bent goed zoals je bent

Je hebt misschien een probleem, maar je bént niet het probleem. Met de juiste inzichten en steun kun je belemmeringen opheffen. Elk mens heeft van nature meegekregen wat nodig is om vrij en gelukkig te kunnen leven.

ONTWIKKELING begint bij bewustwording

Inzicht is cruciaal om patronen te kunnen doorbreken. Voor je iets aan je huidige situatie kunt veranderen zul je je bewust moeten worden van  bepaalde mechanismen in jezelf.

Ieder mens is uniek

Voor ieder mens geldt een uniek pad, een eigen weg. Je komt tot ontwikkeling op basis van wat jij voelt en denkt dat past. Ik ondersteun je en we gaan samen door een proces heen, maar jouw leven is van jou, dus jij gaat erover.

Je hoeft het niet alleen te doen

Je hoeft niet alles alleen te doen. Wij mensen zijn sociale wezens. Ondanks onderlinge verschillen zijn er ook heel veel overeenkomsten. We putten uit dezelfde bronnen en ontwikkelen ons optimaal wanneer we met anderen kunnen delen. Dus wel zelf doen, maar niet alleen.

Je hoeft niet alles te overzien om een eerste stap te zetten

Je ontwikkelen is een soort van reis. Het pad ontstaat  door het te lopen. Je hoeft  steeds maar één volgende stap te nemen en te blijven voelen hoe het voelt.

JEZELF ONTWIKKELEN  doe je met je hoofd én je hart

Ontwikkeling gaat sneller én beklijft beter wanneer hoofd én gevoel samen gaan. Ik werk daarom heel graag met  stemexpressie en beweging. Deze vormen van expressie maken het makkelijker om in je gevoel te gaan.

Spreekt mijn werkwijze je aan?

Kijk rond in mijn aanbod