Libre! betekent Vrij! in het Spaans. In de naam van mijn bedrijf komen mijn geschiedenis en mijn professionele focus samen. Ik ben Silvia Blanco, geboren in 1967 in Montevideo (Uruguay) en in 1976, als kind, met mijn moeder in Nederland terecht gekomen als politiek vluchtelinge. Op vele manieren heeft dit verleden mij gevormd tot wie ik nu ben. Mijn weg is er één geweest van leren om mij veilig te voelen en van daaruit voor mezelf te staan en uiting te geven aan wie ik ben en wat ik denk en wil. Een weg uit de onvrijheid (eerst door de omstandigheden, later door mijn eigen patronen) naar meer veiligheid, bewustzijn en voelen en van daaruit naar vrijheid. Verschillende vormen van expressie hebben bij mijn ontwikkeling een belangrijke rol gespeeld. Meer hierover lees je hier.

Na een jarenlange carrière in bedrijfsvoering en management, ben ik me steeds meer gaan toeleggen op het helpen van mensen om meer (vrijheid) te voelen. Naast een algemene universitaire opleiding, heb ik specifieke opleidingen gevolgd op het vlak van coaching (BGL & Partners) en stemexpressie (bij Marius Engelbrecht).  Ik beschik over een groot aantal technieken en interventies om je te ondersteunen en te inspireren. ​​In mijn coaching komen stemexpressie en beweging steeds terug als lichaamsgerichte vormen van expressie om het gevoel op te zoeken.

Ik beleef zelf enorm veel plezier aan stemexpressie en beweging. Expressie maakt mij gelukkig, ontspannen en levenslustig. Op moeilijke momenten geeft het mij troost en helderheid en wijst het mij de weg. Het is mijn passie, het voedt mijn hele wezen.

Andere inspiratiebronnen zijn voor mij psychologie, geweldloze communicatie, muziek en theater en in het algemeen de kunsten.

Lees over wat ik voor je kan doen