Voor de coaching dacht ik dat ik met mijn verstand alles wel kon beheersen, maar op een gegeven moment ging er steeds meer fout. Ik zette mijn eigen waardes weg als niet belangrijk, ik voelde alsof ze er niet mochten zijn. Ik ging anderen uit de weg, kwam niet uit voor mijn behoeftes, mijn huwelijk liep stuk. In de coaching legde je meteen de vinger op de zere plek. Hierdoor brak er iets open wat altijd vast had gezeten. Ik heb inzicht gekregen in de oorzaak voor hoe ik deed en waarom ik dingen wegstopte. Ik ben meer gaan voelen en meer tot mezelf gekomen. Ik ben patronen gaan herkennen en doorbreken. Niet meer verstoppen en wegvluchten maar eigen behoeften voelen en benoemen en ernaar leven, mijn leven meer gaan vormgeven naar wat ik wil. De relatie met mijn moeder en met mijn kinderen is daardoor ook veranderd. Ik ben daarin meer mezelf. Ik voel me goed, ben rustiger, meer uit één stuk, dat maakt het leven overzichtelijker, voelt stabieler.”

Richard, 57 jaar

“Ik voelde me bij jou als een vis in het water. Als een mentale chirurg drong je pijnloos mijn schedel binnen zo ergens bij mijn kruin en wist je elke keer de kern te raken. Ik heb me daarover vaak verbaasd. Je hebt de gave om mensen zover te krijgen dat ze allerlei dingen kunnen voelen. Jij noemt het ‘gewoon empathisch vermogen en weten waar je mee bezig bent’, maar voor mij voelt het als een soort van magie. Je bent een soort van Braziliaanse wonderdokter. Of zoiets 🙂”

Raymond, 44 jaar

“Door de klanken te doorvoelen in die ruimte in mij, voel ik me dichter bij mezelf. Waar gedachten de neiging hebben zich te herhalen en vaster te worden, worden door de klank de vaste stukken in mij losser. Alsof dingen uitdijen en meer ruimte krijgen. De klank gaat naar buiten en de reis is naar binnen. Des te meer ik naar binnen ga, des te welluidender wordt die klank.”

Mathilde, 39 jaar

“Silvia laat je door haar aandacht en enthousiasme gelijk op je gemak voelen. Je voelt dat ze oprecht in je geïnteresseerd is, waardoor ik het makkelijk vind om open te zijn over mezelf. Ik was in het begin een beetje terughoudend over mijn stem. Ze heeft me toen stukje bij beetje geholpen om los te komen. Wat enorm gaaf was uiteindelijk. Ik heb de rest van de dag op wolkjes gelopen.”

Judith, 29 jaar

“Met mijn stem kom ik meteen in een soort innerlijke staat van verdieping. Ik voel dat ik helemaal vanuit mijn ziel die klanken naar boven laat komen.”

Aart, 52 jaar

Voor welke mensen is mijn coaching geschikt?